maandag 6 november 2006

Fingertip & residue

SuperGeert en zijn fiancée hadden gisteren gratis tickets gescoord voor India.Arie in de AB. Wat wij allemaal niet gedaan krijgen via onze connecties bij het Stuk. Doch pindakaas: aan de voordeur van de AB krijgen wij te horen dat het hele zaakje afgelast is wegens ziekte.
Ik heb geen idee wie er ziek was. Na de Revolutie gaat India.Arie tegen de muur. Amp Fiddler, die het voorprogramma had moeten doen, mag in leven blijven.
He's a funky mother. Gelukkig ken ik een sympathiek cafeetje in het Koekelbergse, anders was de avond wel verpest geweest hoor.

I've changed my name so often. Lenny Cohen citeren is belangrijk. Heden twijfel ik serieus in mijn aliaskeuze. Oftwel wordt het Wolfgang Amadeus Punk als verwijzing naar Wolfgang Amadeus Glasnost uit De Geluksbrenger van Nero. Oftewel wordt het Fartmeister Von Underpants als verwijzing naar mijn broeder. Ah, the agony of choice.

Kan iemand mij definitief bevestigen dan wel ontkennen dat Cortez The Killer van Neil Young verboden is in Spanje? En met bevestigen bedoel ik gebaseerd op documenten of een wetenschappelijk werkje. De liner notes van Decade tellen, met andere woorden, niet mee. Wikipedia zwijgt in alle talen. Typisch Wikipedia.

Labels: