donderdag 28 februari 2008

De wijchmaalstroom

Een kat van het Belgisch leger - picture André Flahaut als doelwachter van F.C. De Kampioenen of Pieter De Crem terwijl hij heel veel piepers jast - heeft mij - op gevaar van eigen leven - updates bezorgd van Het Literaire Front. Het werd verdomme tijd. If you don't like my lyrics you can press fast forward.
Zoals aangekondigd: Yang featuring moi!

De katten van het sympa, Leuvense handelspand Boekcargo hebben op de Gedichtendag mijn - wel ja - gedicht let sexy young assassins sit & grow lazy geëtaleerd. In ruil kreeg ik een paar halvegare poëzietijdschriften en een beetje free booze. Doorgaans moet ik daarvoor mijn moeder verpanden. Een loserkat van de Leuvense Pravda hoorde de klok luiden maar wist de klepel niet te vinden.

In de vierde editie van de poëziewedstrijd Brabantgedicht ben ik niet gekomen. Heb ik niet gezien. Heb ik niet overwonnen. Ik heb zelfs de finale niet gehaald. Wellicht zijn die katten er - ondanks cunning bedrog - achtergekomen dat ik niet in Brabant "woon". Dura lex sed lex. Dixit het juryrapport: "Geert bezit een eigen stem, die niet volmaakt is maar wel intrigeert, origineel qua thema en verwoording."
Ten slotte begint De Gevestigde Orde mijn gepeperde pen en encyclopedische muziekkennis op te pikken. Ik ben gepolst door Kat X van Radiozender Y om te collaboreren aan Plan Z. Daarover meer eens Plan Z de embryonale horror ontgroeid is.

Labels: , , , , ,