maandag 24 november 2008

Liefde in tijden van facebook

Gisterdag Ben Folds meegepikt aan het Depot in het gezelschap van Yezerskiy en zijn harem. Voorprogramma: Rachel Unthank & The Winterset. Drie fat chicks and a skinny bitch. Piano, viool, cello, accordeon: beetje Laïs, snuifje Pogues, flardje An Pierlé. Ze tapdansten en coverden Robert Wyatt, wie kan daar iets op tegen hebben?
Benny zelf dan. Buiten Bitches Ain't Shit - dat hij niet heeft gespeeld - ben ik weinig vertrouwd met 's mans leven en werken. De referentie die direct in mijn kot schoot was Randy Newman, maar dan meer nerd en minder Jood. De man zelf speelde virtuoos piano en zijn vierkoppige band kleurde alles in maar schrok er niet voor terug bepaalde stukken zwart-wit te laten.
Leuke shit één: The Frown Song met reusachtige depri smileys. Leuke shit twee: iets met een heerlijk stuk prepared piano. Leuke shit drie: Rockin' The Suburbs, kende ik wel maar wist ik niet dat van hem was. Al bij al: niet echt mijn ding die Ben Folds. Wreed spijtig, vies fataal.

Labels: ,

3 Comments:

Blogger San F. Yezerskiy said...

Omdat ik op mijn eigen blog geen meningen meer durf te ventileren, wil ik hier snel even zeggen dat ik het best sterk vond. Alleen jammer dat ik de nieuwe cd niet heb beluisterd voor het optreden, Benjamien gaf zelf al aan dat hij zoveel nieuw materiaal speelde.

Ik heb er vanmorgen wel mee gependeld en het is een heel leuk plaatje.

Jij bent ook een plaatje.

Meer Ben Folds zondag op Radio 1.

november 24, 2008 12:14 p.m.  
Blogger Geert S. Simonis said...

Radio was great.
But it's out of date.
TV is the thing this year.

november 24, 2008 3:55 p.m.  
Anonymous Ine said...

die meisjes waren niet dik, die waren gewoon niet ge-triny-en-susannaad.

november 24, 2008 10:16 p.m.  

Een reactie posten

<< Home