dinsdag 18 november 2008

Poets about black flag

Maandagen mogen ook wel eens hoogdagen zijn in de week van Geert S. Simonis. Dus is hij gisteren naar het Depot getrokken met juffrouw Bo, een ietsbelovende West-Vlaamse woordenverkrachtster uit de regio Leuven. There they rocked out!
Met El Guapo Stuntteam bijvoorbeeld. Fuckin' A! Southern rock die in graniet beitelde dat the South shall rise again. Barack Obama of geen Barack Obama. Ook Limburg zal heroprijzen maar dat is niet voor vandaag of morgen.
Een hoogtepunt? Slide! Een nieuw nummer werd voor de leeuwen geworpen. Het klonk als de Queens Of The Stone Age met Mark Lanegan op mondharmonica. De Guapo's kondigden aan voor onbepaalde tijd te stoppen: we zullen hen missen.
The Datsuns deden vervolgens serieus onder voor het voorprogramma. Toegegeven: het was een lekker pruttelend potje rawk maar veel te lang en iets te eenvormig. Enkele Guapo boys deden een paar keer een gastoptredentje. Yup, die bands komen duidelijk goed overeen.
Hoogtepunt was een nummer met enige funky minimalistisch toetsenwerk. Mother Fucker From Hell blijft een mortierinslag van een lied. The KKK Took My Baby Away kwam niet zo goed uit de verf maar Where Eagles Dare van the Misfits exploded nicely.
Het kan verkeren, quoi?

Labels: ,

2 Comments:

Blogger San F. Yezerskiy said...

En gaat het met je mama al wat beter?

november 18, 2008 4:30 p.m.  
Blogger Geert S. Simonis said...

Word on the street is dat ze vandaag naar huis mag. Ze heeft een dubbele maagzweer. Ze moet pillen nemen. Ze moet dringend mijn ondergoed wassen.

november 18, 2008 4:34 p.m.  

Een reactie posten

<< Home