woensdag 3 december 2008

Een onschuldige vrolijkheid

Sheena is a postrocker! Sheena gaat immers mee met haar tijd. Noodgedwongen ben ik maandagavond afgezakt naar Der Machine voor een portie van dattum. Te beginnen met Six Hands. Quite nice. Met ietsje meer noise dan de vorige keer.
Te verdergaan met Versa. Een kwartet dat constant twijfelde tussen sluimerend en verschroeiend. Met drie uiterst beweeglijke heren en een sedentaire drummer. Met genoeg effectpedalen om een volwassen tapdanser uit te putten. Het hek was van de dam. Er was zelfs geen dam meer. Er was een overstroming.
Te eindigen met Musth. De heren kwamen beter over dan op Funtimefest. Zullen we dat causaal verbinden met de intiemere setting? Daarna ben ik in de straten verdwaald. Daarna maakte de klank van de stad mijn ziel amoureus.

Labels: ,

3 Comments:

Blogger Phumazz said...

Ik heb weer iets gemist. Mijn excuses daarvoor. De schuld ligt volledig bij De Lijn. Afgelaste en vertraagde bussen zorgden er voor dat ik 140 minuten in plaats van 55 minuten onderweg was. Gelukkig zat er op de laatste etappe een enquêteur van De Lijn op de bus. Die heb ik bijna laten wenen.

december 03, 2008 1:05 p.m.  
Blogger Geert S. Simonis said...

Was het een lekker wijf?
Dan wil ik haar wel troostneuken.

december 03, 2008 5:24 p.m.  
Blogger Phumazz said...

Je mag mij troostneuken. In mijn oksel. Dat is het minst lastig voor iedereen.

december 04, 2008 8:59 a.m.  

Een reactie posten

<< Home