woensdag 16 september 2009

Tina, ik stap wel mee met u tot aan het station

All things move toward their end, zo wist meneertje Nick Cave te melden. Wie ben ik om daaraan te twijfelen? Ook op Onderhond lopen een paar dingen af. Tijd om het glas te vullen, terug te kijken en mee te brullen met My Way.

Zo zit de vakantiejob erop. About fucking time. Zondag heb ik een klein meisje heel erg pijn gedaan. Per ongeluk natuurlijk. Ik heb haar twee koekjes gegeven om het goed te maken. Geen slechte deal.

Ook mijn hiphopmaandproject zit erop. Veel beter meegevallen dan het punkmaandproject van vorig jaar. Niet eens zo onlogisch: muzikaal schildert hiphop met een veel breder palet dan punk. Word.

Mijn poëzieproject is tevens terminated. Nu ligt op mijn kot een oranje mapje met opschrift "zoveel bagger" waarin tweeëndertig kutgedichten huizen. Benieuwd wat daarvan gaat komen.

Nog niet helemaal finished maar mag toch al meetoosten: seizoen twee van Mixtape Madness heeft nog één aflevering te gaan. In afwachting wil ik mij verontschuldigen voor wat ik jullie heb aangedaan. Het zal niet meer gebeuren. Toch niet de eerste tien maanden.

Sorry.

Labels: , , , , ,

3 Comments:

Blogger San F. Yezerskiy said...

Eénendertig kutgedichten. En één heel mooie samenwerking tussen de vier hardstwerkende mensen in de showbizz.

september 16, 2009 1:18 p.m.  
Blogger Geert S. Simonis said...

De eerste herzieningsronde is voorbij. Blijven over: vijfentwintig kutgedichten. En één heel mooie samenwerking tussen de vier hardstwerkende mensen in de showbizz.

oktober 05, 2009 6:53 p.m.  
Blogger Geert S. Simonis said...

De twee herzieningsronde kwam sneller dan vermoed. Blijven over: zeventien kutgedichten. En één heel mooie samenwerking tussen de vier hardstwerkende mensen in de showbizz.

oktober 08, 2009 3:23 p.m.  

Een reactie posten

<< Home