donderdag 22 oktober 2009

Interessante complexen vol tegenspraak

Maandag was ik voor de derde maal present als deelnemer van De Sprekende Ezels in het Leuvense café De Metafoor. Ik had een set voorbereid van volledig nieuwe werk afkomstig uit mijn poëziemaandproject en een cover van To Whom It May Concern van Adrian Mitchell. Doordat het de eerste maal was dat ik die nieuwe crap voorlas, was het resultaat hier en daar wat shakey. Toch heb ik voldoende posi reacties gekregen en wat terechte kritiek van zijn Big Nasty J.-heid. Sander Yezerskiy heeft plechtig beloofd de volgende keer mee te doen. Allen daarheen!

Over de andere deelnemers van maandag zal ik het kort houden. Gijs Van den Broeck was hilarisch om alle fouten redenen. Sofie Haelterman speelde een aardig stukje piano en had een goede stem. Nu nog wat deftige liederen schrijven en ik voorspel haar een grote toekomst. Eisenik had een staartje en gedichten waar de meta van afdroop. Maité had geen achternaam maar goede gedichten en een duidelijk verleden in all things dic-tie. Groef speelde zijn eigen schuchtere zelf en hij deed dat geweldig. Het poprockkwintet Berry Q sloot af maar deed mij teveel aan pakweg Pearl Jam denken.

Sander, dit telt toch mee voor de challenge?

Labels: , , ,

4 Comments:

Blogger Phumazz said...

Mogen we weten wat de kritiek van zijne grote Baardloosheid was?

oktober 22, 2009 1:34 p.m.  
Blogger Geert S. Simonis said...

Tuurlijk. Hij heeft de avond zelf enkel gezegd dat hij mij al beter had gezien. We hebben vooralsnog geen tijd gehad voor een grondige nabespreking inclusief SWOT-analyse maar vanavond zou het ervan moeten komen.

oktober 22, 2009 1:46 p.m.  
Blogger San F. Yezerskiy said...

1. Ik heb niets beloofd, laat staan plechtig.
2. Maité had zelfs twéé achternamen.
3. Neen, dit telt niet mee voor de challenge. Dit telt wel mee als mooie herinnering.

oktober 22, 2009 5:18 p.m.  
Blogger Geert S. Simonis said...

Maité had geen achternamen die ik via Facebook, Google of Interpol kan achterhalen.

Een hele mooie herinnering die elk uur een beetje meer oplost in de nevelen van de film noir-avond.

oktober 22, 2009 5:45 p.m.  

Een reactie posten

<< Home