dinsdag 8 juni 2010

Persoonlijke tegenstellingen & druggebruik

Het is al van lijk december geleden dat ik enige updates van het literaire front op u heb losgelaten, lieve lezer. Let's fix that, shall we? Al bij al is de oogst behoorlijk mager. Ik ben op mijn retour. Vroeger was ik beter. Anderzijds: wie niet?

Ik heb maar één optreden gegeven: op gedichtendag in Perdu. Perdu, dat is in Amsterdam. Amsterdam, dat is ver. Dat optreden, dat was een succesje.

Qua publicaties bestond ik enkel bij de gratie van B-Magazine. In nummer drie van december 2009 stonden atoompizza, onwestrukkend, science fiction is not a crime en the elvis of drinking. En plus mocht ik op de foto met een rosse doos. Nu ja, als u haar niet kent, weet u dat niet, 't was een zwart-witfoto. In nummer vier van maart 2010 stonden hartendiefstal en neuropa. Bovendien heb ik een klein, fijn interview gedaan met Maarten Inghels. Tussen pot en pint vertrouwde hoofdredacteur Remy Amkreutz mij toe dat ik "de desolatie van onze generatie" succulent verwoord. Qué? Qué indeed. (Nummer drie valt hiero te bekijken. Nummer vier is nog niet online gezet.)

Verder ben ik op enige plekken te gast geweest. Voor Ik ben een astronaut, lief, de plek waar San F. Yezerskiy zijn Star Trek-fixatie belijdt, schreef ik roofblauw. Voor Dansen over architectuur, de plek waar Maarten van Meer zijn popmuziekfixatie belijdt pende ik iets over Watskeburt?! van De Jeugd Van Tegenwoordig. De kans zit er dik in dat ik in de toekomst nog bijdragen voor Dansen over architectuur schrijf maar dat hoort u dan wel als het zo ver is.

Tot slot staat er een klein, fijn interview met mij in de Pas-uit van juni, editie Oost-Brabant. Hiero, pagina dertien.

En u? Wat heb u zoal geschreven het laatste half jaar?

Labels: , ,

2 Comments:

Blogger Liesbeth said...

Een toneelstukje. De boog kan niet altijd gespannen staan.

juni 09, 2010 4:59 p.m.  
Blogger marc tiefenthal said...

Het laatste jaar? Halfjaar? Alles & nog wat op 'tieftalen' en 'profonde lalangue' en vandaar uit naar de zijblogs.

juli 27, 2010 4:15 p.m.  

Een reactie posten

<< Home