maandag 6 september 2010

My own private iowa

"Hij heeft op zijn twintigste in zijn garage wel wat experimentele softpornofilmpjes gedraaid met een meisje dat later zijn vrouw is geworden, maar die is helaas één maand na het huwelijksfeest in een auto-ongeluk gebleven en zo was Emiel zijn hoofdactrice en zijn vrouw kwijt. De laatste keer dat ik hem ontmoet heb, verkocht hij veevoeders en was hij zich in Thailand een 'schoon madam' gaan halen," aldus de apostel Dré Steeman alis Felice in zijn evangelie.
De ouders van Mokkel zijn in mei naar Thailand geweest om hun vijfentwintigste huwelijksverjaardag te vieren. En ook wel voor de prostituties. Ik kreeg een pakje koffie als souvenir. Wist u dat ze koffie telen in Thailand? Ik ook niet. Het is die Thaise koffie die ik nu slurp uit mijn AC/DC-mok terwijl ik mijn avonturen van afgelopen weekend natel en neerpen.
Zaterdag trok ik naar het Hechtelse skatepark voor de derde editie van Rampscenario. Support your local scene enzo, ge kent dat wel.
La Garde De Nuit verstoorde professor Rötelflöts college over Zomergasten maar ze zijn zo lief, meneer. Hun depressieve pot tikkertje was best te pruimen.
Six Hands had zich verkleed als het partijbureau van de PS en zo klonken ze ook. Tijdens het laatste nummer werd een tiet percussie-instrumenten verdeeld onder het publiek. Niemand kon Six Hands nog beschuldigen van te weinig cowbell. Zelf kreeg ik een kaduuk dingetje in de handen gestopt bestaande uit twee houten geribbelde cilinders. Gedurende vijf minuten was ik Keith Moon in het diepst van mijn gedachten.
Kazuamsumaki speelde zo van die postrocktoestanden gelijk we al vaker gehoord, gezien, geroken, gevoeld hebben. Volgende week dien ik een subsidieaanvraag in bij het Vlaams Audiovisueel Fonds. Ik wil een film draaien over dinosaurussen met Vanessa Hoefkens in de hoofdrol. Als het VAF een beetje sportief met geld strooit, vraag ik Kazuamsumaki voor de soundtrack.
Break Of Day heb ik vroeger een paar keer gezien in de Sojo. Vervolgens verloor ik hen uit het oog. Het weerzien was vreugdevol en lichtjes bezopen. Ik zal nooit zo smoorverliefd zijn op Break Of Day als op jou maar als ze braaf zijn schrijf ik voor hen een scène in mijn film. De foto hiernaast is overigens van broerlief Arne Arne.
Tot slot was er een afterparty en een kudde dj's. Ze mochten hun afterparty en hun dj's houden. Ik ben een oude man. Ik heb mijn rust nodig om op de poot te blijven, om boos te blijven op die ganse klotewereld.
Zondag wilde de arm der treinwet mijn identiteitskaart zien om te checken of ik gerechtigd met een go pass reis. Ik ben eindelijk van mijn babyface af! De rest van zondag doe ik uit te doeken in mijn spoedig te verschijnen mémoires Je hebt een man nodig om trots op jezelf te zijn. Weldra in een boekhandel dicht bij u! Een week later in een bibliotheek dicht bij u! Twee weken later in een kringwinkel dicht bij u! Drie weken later bij het oud papier dicht bij u!

Labels: , , , ,