zaterdag 2 oktober 2010

Good luck will rub off when I shake 'ands with you

hij ging verhuizen
de vriendschap was verloren
Donderdag hield het Stuk een nieuw jaar boven een indrukwekkend doopvont. Mixtape was the name of the game en ik slaagde er in net te laat te komen. De daaruit volgende zelfhaat werd tot moes gebeukt door de vuile middernachtshow van Kapitan Korsakov. Het laatste nummer was een fokswilde noisejam van een kwartier with a little help of their friends van Wixel, Tomàn en the Rolling Stones.
toen werd hij bij hem uitverkoren
ze gingen wat spelen
Eerder die donderdag hing ik uit een raam op de Oude Markt voor een half uurtje Daan. Daan had geen speciale vriendjes bij. Zolang 's mans vaste makkers maniacs als Steven Janssens zijn, is dat helemaal niet erg.
ze voelden mekaar goed aan
en de drummer moest op de trommel slaan
Gisterdag hing dat nieuw jaar nog steeds boven dat doopvont aan het Stuk. Deze keer was het aan The bear that wasn't om zijn vriendjes uit te nodigen voor een partijtje. Die vriendjes kwamen uit gezelschappen als Yuko en Isbells en wat ze speelden was heel mooi. Minder kaal dan wat het Beertje doorgaans gromt. Kruis Daniel Johnston met Brian Wilson net zijn het middagdutje, zoiets.
een band gaat nooit stuk
al heb je een ongeluk
Zelf heb ik ook leuke vriendjes maar ik verwaarloos hen. GW kloeg: "het is al verdomd lang geleden dat wij elkaar nog eens een goeie tong gedraaid hebben." Bijna twee jaar geleden, als ik goed kan tellen. San F. Yezerskiy van zijn kant vreest dat ik een mongool ben. Een angst die ik deel.
je ziet maar ze hebben elkaar
ze krijgen het telkens weer voor mekaar

Labels: , ,