woensdag 20 oktober 2010

We all have a direct connection to God, but a great percentage of us don't call

Gisterdag kreeg ik Mark Peeters over de vloer. Sindsdien zie ik overal samenzweringen.

Dinsdag negen september jongstleden fixte ik mij een ticket voor het optreden van Ray Davies in de AB. Het heeft niet mogen zijn. Driewerf afgelast zonder reden, verklaring, excuus of gebed. Dat ik gisteren, de dag dat het optreden van Ray Davies had moeten doorgaan, in de gazet speculaties las over een Kinksreünie kan bijna geen toeval zijn.

Dat Ray geen goesting had in gisteren was eigenlijk niet eens zo erg. In ruil kon ik naar Kiss the Anus of a Black Cat en Drums are for Parades in het Stuk. Een avondje om alles af te korten. Ik kocht Master van DAFP samen met Grandchildren of the revolution van Broken Glass Heroes in de Bilbo. Master was de cd waar ik naar uitkeek, Grandchildren de impulsaankoop. Het vervolg laat zich raden. DAFP heeft maximaal tien keer opgestaan. BGH vijf maal meer. Heel de redactie is hem beu behalve ik. BGH staat binnenkort in het Depot. Ik kan niet gaan. Vies balen.

DAFP en KTAOABC hebben elk op hun eigen manier teleurgesteld gisterdag. Het eerste element daarbij is dat mijn verwachtingen zo torenhoog waren dat ze wel moesten wankelen en instorten. Het tweede element lag bij de groepen zelf. Ik lees overal dat KTAOABC een toegankelijkere plaat heeft gemaakt. Live blaatte een opdringerig orgeltje overal doorheen. DAFP bewees uiterst pijnlijk wel sound te hebben maar geen nummers. Ik kon enkel The law herkennen in de brij. Verder heeft de Duvel elke klacht verzacht.

Gisterdag kreeg ik Mark Peeters over de vloer. Daarna heb ik spaghetti gemaakt zonder reden, verklaring, excuus of gebed.

Labels: ,

2 Comments:

Blogger San F. Yezerskiy said...

Een avond om alles af te korten, maar BKG is een afkorting die nergens naar verwijst behalve naar zichzelf.

Vroeger schreef je veel toegankelijker.

oktober 20, 2010 12:23 p.m.  
Blogger Geert Simonis said...

BKG.

oktober 20, 2010 12:49 p.m.  

Een reactie posten

<< Home