zaterdag 11 december 2010

Als er niemand komt, zijn jullie stout geweest

Goedemorgen,

"Goedenavond, wij zijn Tommigun. Wij zijn van hier en wij gaan liedjes zingen." Ik heb al minder warme welkoms dan gisteren gekregen in de AB, eerlijk waar. Tommigun bouwde schijnbaar fragiele hutjes op stevige fundamenten van bas en drum. De occasionele wilde uitbarsting bewees dat de bouwsels toch tegen een stootje konden. Hier en daar zocht de saaiheid onderdak maar in het algemeen had ik weinig te klagen. Zangeresje Kaat schitterde bovendien als kindvrouwtje en zorgde er aldus voor dat ik Tommigun klasseer onder de i van In De Gaten Te Houden. Dat ze De Zus Van is, kan mij fuck all schelen.

Mintzkov herinnerde er uitgebreid aan dat ze tien jaar eerder op hetzelfde podium Humo's Rock Rally wonnen. Dat herinnerde mij er uitgebreid aan dat Mintzkov na drie albums zo zeer een eigen geluid heeft opgebouwd dat de eenvormigheid die ooit om de hoek loerde een goede buur is geworden. Een oplossing heb ik niet voorhanden maar snoeien in de lengte van de nummers zou zeker geen kwaad doen. Tweede punt van kritiek is dat Mimosa niet spelen om een tweede bisronde af te dwingen getuigde van extreme lafheid. Los daarvan piekte het optreden bij Opening fire en Gemini.

Wist gij dat ze in de pornowinkeltjes rond het Rogierplein tot negentig euro vragen voor Pirates II - Stagnetti's revenge? Ah, gij wist dat. Vindt gij dat normaal? Ik vind dat niet normaal. Vindt gij dat normaal?

Labels: , ,

1 Comments:

Blogger Annabelle said...

Ik vind dat normaal. Maar misschien komt dat omdat ik raar ben.

december 11, 2010 2:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home