woensdag 1 december 2010

The horrible truth about geert simonis

Vandaag doet heel je lichaam pijn omdat er gisteren een barst is gesprongen in je ziel. De blues, dat is je voor eeuwig en drie dagen afvragen wat er gisteren in Gods naam is gebeurd en je dan plots herinneren wat er gisteren in Gods naam is gebeurd. Je ging naar de kamer van je meisje, kroop bij haar in bed en probeerde in slaap te vallen tot je daadwerkelijk in slaap viel. Je dronk twee zwarte koffies met een deerne en nam daarna afscheid van haar. Je ging naar je werk en zette het oud papier buiten voor de dag erna. Je besloot je haar te laten groeien.

Het almachtige charisma van Jon Spencer hield de avond recht gelijk een loden erectie. Op de S-schaal scoorde the Jon Spencer Blues Explosion twee op drie: Show en Sound maar geen Songs. Het gezelschap kwam traagjes op gang maar explodeerde meer dan degelijk in de tweede helft. In Het Depot speelde voorprogramma the Experimental Tropic Blues Band zich aardig het bloed van onder de nagels. Je legde de deerne uit dat die drie Waalse heren tropisch noch experimenteel zijn en ook niet echt blues spelen maar wel een band vormen. Op weg naar Het Depot legde je haar uit dat the Jon Spencer Blues Explosion niet echt blues speelt maar wel een band is rond Jon Spencer en dat de naam dus drie vierde toepasselijk is.

Je ging de deerne afhalen op haar kot waar ze je liet kennismaken met Love song van Cruel Black Dove. Je belde haar om te vragen of ze meeging en ze hapte toe. Je belde een gozer om te vragen of hij meeging maar hij nam niet op. Je belde een grietje om te vragen of ze meeging maar ze was te moe. Je bereidde je voor op een rustig avondje maar kreeg onverwacht een last minute ticket voor the Jon Spencer Blues Explosion in Het Depot in de schoot geworden.

Je las in Humo dat Silvio Berlusconi ooit "een escort uitlegde dat ze meer met zichzelf moest spelen, opdat ze meer van seks zou kunnen genieten" en dat vond je best wel geestig. Je at je in de McDonald's anderhalve hartverzakking op kosten van de zaak. Je kreeg te horen dat je binnenkort een nieuwe pas moet halen op het gemeentehuis. Je ging met een vriend mee naar de tandarts om hem te steunen en las daar in de Story een interview met Karel Deruwe. Je werd wakker op de kamer van je meisje en had geen tijd meer om te douchen waardoor je kapsel heel de dag op een depressieve vetkuif leek.

Labels: , , ,