donderdag 23 december 2010

Mistakes become motifs

Beeld u in dat de film 1 april voor gevorderden bedolven wordt onder kilo's nuance. Nee wacht, ik zal het anders proberen uit te leggen.

Ik luister wel veel naar muziek - hiphop, Eminem, Red Hot Chili Peppers - maar dat is gewoon om bezig te zijn. En ondertussen zit ik wat te surfen. Ik doe écht niet veel. Ik teken wel veel maar dat trekt op niks. Schrijven, daar haal ik goeie punten op. Verhaaltjes verzinnen, dat lukt wel. In mijn hoofd gebeurt er dan meteen van alles. Als ik ergens aan begin, moet het in één keer af zijn, ander heb ik geen goesting meer. Ik heb niet veel geduld. Maar er is niet veel dat mij van streek brengt. Ik neem het leven zoals het komt. Nee wacht, ik had dat anders moeten uitleggen.

Vanmiddag zouden the Van Jets in het Pauscollege busken voor Music pro life. Ik wachtte drie kwartier en mijn tenen werden zwart. Toen kwam het bericht dat de tourbus tussen Brussel en Leuven vastzat in de sneeuw. Met de vijf euro die ik mentaal al richting dat aidswezen had gestuurd, ben ik gaan pokeren. Vierenzestig cent gewonnen. Nee wacht, ik zal het anders proberen uit te leggen.

In de promotiezaal van de universiteitshallen zong een koor tien liedjes die allemaal over Betlehem gingen. Daarna kreeg ik spuitwater, kaas, soep, peperkoek en glühwein van de vicerectoren van de universiteit. Het was de eerste keer dat ik glühwein dronk en het was de laatste keer dat ik glühwein dronk. Nee wacht, ik had dat anders moeten uitleggen.

Labels: , ,

2 Comments:

Blogger Alexander said...

Ambities om mijn blog over te nemen?

december 23, 2010 10:36 p.m.  
Blogger Geert Simonis said...

Nee, dank je. Ik word al moet als ik er aan denk mijn dertig favoriete platen van 2010 te moeten oplijsten.

december 23, 2010 11:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home