vrijdag 1 juli 2011

They'll serve you red beans and kidney stew

Waldorf: Just when you think this show is terrible something wonderful happens.
Statler: What?
Waldorf: It ends.
"Ik heb mijn blogs van het internet gehaald. Het is Mulisch of het is niets," aldus Mokkel en ze pleegde digitale seppuku. Vandaag wordt Onderhond vijf jaar jong. 't Is rap op, vijf jaar. In vijf jaar kan je oud zijn. Ook ik ga er een einde aan maken. Beschaafder dan Mokkel evenwel: Onderhond zal hier rustig blijven staan en van zijn pensioen genieten.
Ik ben mijn eigen grootste vijand. Gemakzucht is mijn god. Nietzsche's eeuwige terugkeer van hetzelfde is puur amateurisme vergeleken met de manier waarop ik keer op keer op keer in herhaling ben gesprongen. Ik wil veranderen van pen om echter te schrijven. Door het gewicht van het verleden kan dat niet hier gebeuren. De revolutie zal live uitgezonden worden op www.geertsimonis.wordpress.com. De revolutie zal evenwel nog enige tijd op zich laten wachten. Dat is hier de fucking Oriënt niet.
Ik trek mij terug om mijn harde schijf te herformatteren, om de kreukels glad te strijken, om te oefenen achter gesloten deuren, om het stof uit de kieren van mijn hoofd te blazen. Als ik terugkom, zal 't uwen besten dag niet zijn.
Bedankt voor het lachen.
(Afscheidslied.)

Labels: , , ,

We think all librarians are hot

Juniboekjes:
  • Hairstyles of the damned (2004) van Joe Meno
  • Verzameld werk (2010) van Willem Elsschot (Ein-de-lijk uit!)
Junifilmpjes:
  • Manhattan murder mystery (1993) van Woody Allen
  • Rubber (2010) van Quentin Dupieux
  • A history of violence (2005) van David Cronenberg

Labels: ,